לא פעם אנחנו שומעים סברות שגויות בכל הנוגע לניהול טבלת הוצאות והכנסות. הסברות הללו מגיעות אלינו בגלל שאנחנו ידועים כמי שמבינים לעומק בכל תחום הפיננסים והחיסכון. הדבר גרם לנו להחליט לכתוב מספר מדריכים נפרדים ולציין בכל אחד מהם פרטים חשובים אודות ניהול הטבלה המדוברת. במדריך הנוכחי בחרנו להתמקד בבעלי מקצוע ולבחון האם הם צריכים לנהל טבלה שכזו או שמא הם אינם זקוקים לה? הישארו אתנו ותגלו.
הגורמים שסייעו לנו בכתיבת המדריך
כפי שכבר ידוע לכם, יש לנו ניסיון רב בתחום. יכול להיות שהדבר גורם לכם לתהות – אם זה המצב, למה הם בחרו להסתייע בגורמים חיצוניים לכתיבת המדריך? ובכן, היה חשוב לנו לאמת את הידע שיש ברשותנו ולפגוש בעלי מקצוע מקרוב. כך שמענו בעצם מה קורה בשטח ואנחנו יכולים לגלות לכם שהסברה שלנו שעמה התחלנו את המדריך, התגלתה בסוף כנכונה. אלו בעלי המקצוע שסייעו לנו לאמת את הסברה שלנו בנושא:
- פסיכולוגים
- מטפלי גוף נפש
- בעלי מכולות לממכר מזון
- בעלי מכבסות ועוד
בסך הכול נעזרנו ב- 10 בעלי עסקים שבזכותם, המדריך הנוכחי רואה אור.
והנה התשובה לשאלה – האם בעלי מקצוע צריכים לנהל טבלת הוצאות והכנסות?
לא נלאה אתכם בפרטים וניגש ישר לעניין. הסברה שלנו בנושא הייתה שבעלי מקצוע לא רק צריכים לנהל טבלת הוצאות והכנסות, אלא הם חייבים לעשות זאת. אנו יכולים לומר לכם ש- 9 מתוך בעלי המקצוע שעמם שוחחנו נעזרים בטבלה שכזו מהרגע שבו הם פתחו את העסק. אתם וודאי תוהים כעת מה עלה בגורלו של העסק הנוסף שלא הסתייע בטבלה שכזו? אם כך, בטח לא תופתעו לשמוע שהוא נמצא כעת בהליכי סגירה והוצאה לפועל בגלל שהוא לא פעל נכון מבחינה כלכלית.
החשיבות של טבלת הוצאות והכנסות עבור בעלי מקצוע
כל בעל מקצוע מכל תחום שהוא צריך שתהיה לו טבלת הוצאות והכנסות. שכן, ללא טבלה זו, אי אפשר להקים עסק. הדין של עסק קטן, בינוני וגדול הוא זהה במצב שכזה. שכן, קשה מאוד לעקוב ולזכור בעל פה את ההוצאות וההכנסות של העסק לטווח ארוך (לשבועות, חודשים או שנים קדימה). הטבלה בעצם מאפשרת לבחון אם יש צורך להפחית הוצאות או להעלות הכנסות ולפעול בהתאם.
מתכננים לפתוח עסק? קודם כל תורידו טבלת הוצאות והכנסות
אם אתם קוראים את השורות הללו ואתם נמצאים בהליכי הקמת עסק חדש, חשוב שתדעו שהדבר הראשון שאתם צריכים לעשות זה להוריד טבלת הוצאות והכנסות ולהתחיל למלא את הפרטים הקיימים ברשותכם. קראתם נכון, רגע לפני שאתם קוראים לעסק בשם או בוחרים איפה למקם אותו, אתם צריכים למלא את הפרטים. כך תהיו בטוחים שאתם מתנהלים נכון. עד כאן המדריך שעסק בניהול טבלת הוצאות והכנסות לבעלי מקצוע שהתברר כהכרחי.