ניסור רצפת בטון

ניסור רצפת בטון מקצה לקצה — רשת מקצוענים של המנסרים החזקים, ציוד יהלום, פריסה ארצית ואחריות מלאה על כל עבודה.

רשת שיתוף פעולה · מקצוענים מדורגים

לאיזו עיר אתם צריכים ניסור רצפת בטון?

ניסור רצפת בטון נדרש בכל פרויקט של שיפוץ יסודי, החלפת אינסטלציה, ניקוזים חדשים, פתיחת פתחים בין קומות ופרויקטים תעשייתיים. אנחנו עובדים עם מסור רצפה מקצועי, קירור מים ואיסוף בוצה — עבודה נקייה, מדויקת ומהירה.

ניסור רצפת בטון — לפי אזור

בחרו את האזור שלכם להצעת מחיר מהירה.

שימושים נפוצים לניסור רצפת בטון

  • פתיחת מסלולים לצנרת מים, ביוב, גז וחשמל
  • ניסור פתחים למכסי שוחות ותאי ביוב
  • חיתוך רצפה להתקנת ניקוזים במקלחות/מטבחים
  • פתיחת פיר מעלית בין קומות
  • חיתוך רצפות במפעלים לצורך שיפוץ תשתיות ייצור
  • ניסור תפרי התפשטות ברצפות תעשייתיות

סוגי מסורי רצפה

Walk-behind (מסור רגלי)

המסור הסטנדרטי לרצפות — הפעלה עמידה, מנוע חזק, להב עד 500 מ״מ (עומק חתך עד 20 ס״מ). מיועד לחתכים ארוכים וישרים.

מסור ידני

לחתכים קצרים, פינות, גישה מוגבלת. עומק חתך עד 12 ס״מ.

ליבת יהלום (קידוח מעגלי)

לפתחים עגולים — מכסי שוחות, פירים לצינורות מים/ביוב. קוטרים מ־50 מ״מ עד 500 מ״מ.

איסוף בוצה ומים

ניסור רטוב מייצר בוצה של מים + שחיקת בטון. אנחנו מגיעים עם שואב תעשייתי צמוד למסור שאוסף את הבוצה בזמן אמת — כמעט בלי לכלוך על הרצפה. בסיום — פינוי הבוצה לאתר פסולת מוסדר.

עומקי חתך אופייניים

סוג רצפהעובי טיפוסיכלי מומלץ
רצפת דירה מגורים15–20 ס״מWalk-behind 500 מ״מ
רצפת חניון / מסחרי20–30 ס״מWalk-behind + חתכים כפולים
רצפה תעשייתית / מפעל25–40 ס״מWalk-behind גדול / כבל יהלום

מחירון ניסור רצפה — כללי

שירותמחיר משוער
קריאת שירותהחל מ־250 ₪
ניסור רצפה למטר (עומק 10 ס״מ)החל מ־250 ₪
ניסור רצפה למטר (עומק 20 ס״מ)החל מ־450 ₪
קידוח יהלום ברצפה (יחידה)150–500 ₪ לפי קוטר

שאלות ותשובות — ניסור רצפת בטון

האם ניסור רצפה פוגע בברזלי הזיון?+
להב יהלום חותך גם את ברזלי הזיון בלי בעיה. חשוב שבסיום החיתוך יבוצע חיזוק/עיגון של הזיון החתוך על ידי קבלן ברזל, אם הפתח נשאר פתוח קבוע.
האם מותר לנסר רצפה בבניין משותף בלי הודעה?+
מומלץ מאוד להודיע לוועד הבית לפני העבודה, במיוחד אם הרצפה משותפת (למשל ניסור לפיר מעלית). לפעמים נדרש אישור אסיפת דיירים או היתר בנייה.
מה קורה עם המים והבוצה?+
אנחנו עובדים עם שואב תעשייתי שסופח את הבוצה מיד בזמן החיתוך, ומפנים אותה בסיום לאתר פסולת. אין הצפה של הדירה או המשרד.
האם הרצפה נשארת חזקה אחרי החיתוך?+
כן — חתך צר (5 מ״מ) לא משפיע על נשיאות הרצפה בהיקף רחב. אם הפתח גדול (מעל 60×60 ס״מ) — נדרשת חוות דעת קונסטרוקטור על החיזוק.

רוצים ניסור רצפת בטון?

חפשו בעל מקצוע בעיר שלכם — ללא טפסים, ללא המתנה.

מצא מקצוען
מצא מקצוען לפי עיר